Utepeis The Flame, sort

Flere visninger

Utepeis The Flame, sort

Artikkelnr: SU-914302

Tilgjengelighet På lager

kr 2 490,00
Oppgrader uteplassen med den lekre utepeisen The Flame i sort - og nyt kveldskosen enda lenger.

Detaljer

Oppgrader uteplassen med den lekre utepeisen The Flame i sort - og nyt kveldskosen enda lenger. Denne elegante utepeisen vil tilføre hagen eller terrassen et klassisk og levende flammebilde du kan varme deg rundt hele året.
 

  • Kan stå ute hele året
  • Lekkert designelement
  • Enkel å montere og plassere
  • Kan utstyres med grillrist


Den er like hyggelig å fyre opp på kjølige sommerkvelder som mørke vinterdager, og vil gi uteplassen et varmt særpreg. Når utepeisen ikke er i bruk, vil det minimalistiske designet sørge for at den trygt kan stå fremme uten å se ut som en sjenerende bålplass, men heller et elegant element i hagen som skaper et flott særpreg uten å ta for mye oppmerksomhet.

Ønsker du å dra enda mer nytte ut av utepeisen anbefaler vi at du kjøper denne grillristen, og forvandler utepeisen til en grill hvor du kan lage enda mer enn marshmallows og pølser. Å lage mat over bål ute i hagen vil skape et koselig samlingspunkt for familie og venner ute i det fri - selv når gradestokken synker.

The Flame er enkel å montere og lett å plassere. Underdelen har et praktisk rom for oppbevaring av ved. Peisen må plasseres på ikke-brennbart materiale. Vi anbefaler  matchende underlagsplaten for et sikkert bål hele familien kan kose seg rundt.

NB! Underlagsplaten på bildet følger ikke med peisen, og må kjøpes ved siden av.

Farge:Sort
Mål:D: 36 cm, L: 50 cm, H: 1,18 m
Vekt:11,9 kg

Utepeis The Flame, sort

NOK

kr 2 490,00

0