JETS VAKUUMTOALETT VEGG TRYKKVANN BIOTANK 230/12 VOLT

Flere visninger

JETS VAKUUMTOALETT VEGG TRYKKVANN BIOTANK 230/12 VOLT

Artikkelnr: JE-920021

Tilgjengelighet På lager

kr 41 145,00

Installasjon av et Jets™ vakuum sanitærsystem fra Hyttespesialisten er en veldig enkel jobb, som de fleste av våre kunder er fullt kapable til å klare selv.

Detaljer

Installasjon av et Jets™ vakuum sanitærsystem fra Hyttespesialisten er en veldig enkel jobb, som de fleste av våre kunder er fullt kapable til å klare selv. En komplett, illustrert installasjonsmanual er inkludert i alle systemene, og er også tilgjengelig for nedlasting.

Systemene våre kan drives med innlagt strøm eller batterier, med eller uten innlagt vann.

 

Jets™ Biotank er konstruert for å gjøre kompostering mindre grisete og mer brukervennlig. Biotanken er en miljøvennlig løsning på utfordringer knyttet til kloakkhåndtering. Den er spesielt nyttig i områder hvor installasjon av oppsamlingstank er umulig eller upraktisk, og der offentlig kloakknett ikke er et alternativ.

Kniven i Jets vakuumpumper maler opp kloakk til små partikler. Dette gir komposteringstanken ideelt råmateriale for komposteringsprosessen, siden ingen store biter må gjennomgå tidkrevende nedbryting.

Jets™ Biotank er konstruert for å kompostere all kloakk svært effektivt. Den er termisk isolert, men kan også utstyres med varmekabel for å hindre frost i veldig kalde områder.

Fast avfall fra toalettet havner i filteret i Biotanken mens overskuddsvæske renner til den nedre delen av Biotanken. Der går det gjennom et dreneringsrør, og ned i bakken for infiltrasjon. De små væskemengdene kan eventuelt samles i små tanker som tas med hjem og tømmes i toalettet der.

Jets™ Biotank kan installeres på valgfritt sted, til og med oppoverbakke fra der pumpen er montert. Hvis én enkelt Biotank ikke er nok, kan en ekstra tank knyttes til systemet og øke komposteringskapasiteten (dobbel Bio).

Utvendige mål: 556 x 730 x 820* mm (BxLxH)
*864 mm inkl. lufterør på bakside
Materiale: PEH


Vekt: 35 kg
Kapasitet: 300 persondøgn

Frakt kommer i tillegg

JETS VAKUUMTOALETT VEGG TRYKKVANN BIOTANK 230/12 VOLT

NOK

kr 41 145,00

0