Superdassen komplett med porselenstol bilde 001

Flere visninger

Superdassen u/strøm u/stol

Artikkelnr: 700004

Tilgjengelighet På lager

kr 16 995,00

Superdassen egner seg og kan monteres på alle hytter, både med og uten strøm.


Eneste kravet er tilstrekkelig høyde under gulvet – 65 cm.

Detaljer

Superdassen egner seg godt på alle type hytter. Det eneste kravet er tilstrekkelig høyde under gulvet – 65 cm. Det er enkelt å bytte beholderne hvor avfallet komposteres.
 

  • Leveres med varmekabler som gjør komposteringen raskere
  • Ingen kapasitetsbegrensning 
  • Svært enkelt å tømme
  • Luktfri!


Lang oppholdstid
Fordelen med Superdassen er at avfallet får lang tid til å kompostere. Dette er med på å sikre at sluttproduktet er en fin og luktfri kvalitetskompost som ikke gir ubehag ved tømming.

Kompostering
I Superdassen bruker man sanitærbark dette sikrer at man får luft i komposten og holder på fuktigheten, nødvendige faktorer for å få en god kompostering.

Levering
Superdassen leveres komplett med 5 løse beholdere under gulv, ventilasjon, takhatt og stuss for drenering av overskuddsvæske. NB! Toalettstol og vifteløsning selges separat.

Enkel montering
Toalettet monteres med porselensstol inne og en beholder under gulvet. Tømmeluken må være tilgjengelig fra utsiden. Det er valgfritt om du ønsker å plassere beholderen helt under gulvet, eller delvis på utsiden. Minimum høyde under gulv: 65 cm. Hull i gulvet: Ø = 200 mm.

Løse beholdere
Superdassen leveres fem med løse beholdere. Hver av beholderne har en kapasitet på 50 liter, som tilsvarer ca.100 persondøgn. Fordelen med Superdassen med løse beholdere er den enkle måten å tømme beholderne på: når alle 5 beholderne i toalettet er fulle tømmer du kompost ut av den som har stått lengst. Dersom du har en hytte med mye besøk en det enkelt å utvide kapasiteten på toalettet ved å supplere med flere beholdere På fjellhytter med mye besøk vil dette toalettalternativet være å foretrekke, siden kompostering trenger noe lengre tid i kalde områder.

  • Løse beholdere gir ingen kapasitetsbegrensning
  • Velegnet i kaldt klima
  • Tømmes for luktfri kompost
  • Sort beholder gir høyere temperatur i sola, som gir raskere kompostering


Superdassen med strøm
Leveres komplett med 5 løse beholdere, takhatt, stuss for drenering av overskuddsveske og varmekabler. Varmekabelen øker fordampningen av væske og komposteringsprosessen går raskere. Separat stol kommer i tillegg. Vi anbefaler at du i tillegg velger en vindevifte, 12 V vifte eller 230 volts vifte til ventilering av toalettet. Varmekabel: 5m. 8 W pr fot. 73 - 152 W.

Montering av Superdassen

Superdassen med løse kammer monteres med toalettstolen inne i toalettrommet og en beholder under gulvet. Kompostbeholderen plasseres på et plant underlag under hytta. Den tømmes og dreies via tømmeluken på siden av kompostbeholderen. Dreiemekanismen er utviklet for å gjøre det enkelt å snurre beholderen rundt.

Fra sanitærstolen går det et nedføringsrør gjennom gulvet og ned på toppen av kompostbeholderen. Lufterøret må monteres over mønet. Lufterør (Diam./Lengde i mm): 110/3000. Takgjennomføringsrør (Diam./Lengde i mm): 110/2500. Nedføringsrør fra toalettstol (Diam./Lengde i mm): 200/1000. Drenslange (Diam./Lengde i mm): 32, 1 x 1000/2 x 2000.


Effekt, vifte (W): 18

 

Antall beholdere:5
Buffervolum for væske:50 l
Drenslange (Diam./Lengde i mm):32, 1 x 1000/2 x 2000
Hull i gulvet:Ø = 200 mm
Lufterør (Diam./Lengde i mm):110/3000
Mål, beholder under gulv:1230 x 640
Min. høyde under gulv:650 mm
Nedføringsrør fra toalettstol (Diam./Lengde i mm):200/1000
Persondøgn pr beholder:100
Takgjennomføringsrør (Diam./Lengde i mm):110/2500
Vekt:45

Superdassen u/strøm u/stol

NOK

kr 16 995,00

0