Superdassen komplett med porselenstol bilde 001

Flere visninger

Superdassen u/strøm komplett med porselenstol

Artikkelnr: SU-924510

Tilgjengelighet På lager

kr 22 390,00

Superdassen egner seg og kan monteres på alle hytter, både med og uten strøm.


Eneste kravet er tilstrekkelig høyde under gulvet – 65 cm.

Detaljer

Superdassen egner seg og kan monteres på alle hytter, både med og uten strøm, eneste kravet er tilstrekkelig høyde under gulvet – 65 cm. Dreiemekanismen gjør det enkelt å bytte store løse beholdere hvor avfallet komposteres. Superdassen er et luktfritt alternativ og en videreutvikling av tidligere modeller med samme prinsipper.

• Forbedret dreiemekanisme
• Grønn beholder gir høyere temperatur i sola
• Høy temperatur gir raskere kompostering
• Forbedret tømmeluke
• Med eller uten strøm

Lang oppholdstid
Fordelen med Superdassen er at avfallet får lang tid til å kompostere. Dette er med på å sikre at sluttproduktet er en fin og luktfri kvalitetskompost som ikke gir ubehag ved tømming.

Kompostering
I Superdassen bruker man sanitærbark, dette sikrer at man får luft i komposten og holder på fuktigheten, nødvendige faktorer for å få en god kompostering.

Leveres komplett
Superdassen leveres komplett med 5 løse beholdere under gulv, ventilasjon, takhatt og stuss for drenering av overskuddsvæske og toalettstol.

Enkel montering
Toalettet monteres med toalettstol inne og en beholder under gulvet. Tømmeluken må være tilgjengelig fra utsiden. Det er valgfritt om du ønsker å plassere beholderen helt under gulvet, eller delvis på utsiden.


Løse beholdere
Superdassen leveres fem med løse beholdere. Hver av beholderne har en kapasitet på 50 liter, som tilsvarer ca.100 persondøgn. Fordelen med Superdassen med løse beholdere er den enkle måten å tømme beholderne på - når alle 5 beholderne i toalettet er fulle tømmer du kompost ut av den som har stått lengst. Dersom du har en hytte med mye besøk en det enkelt å utvide kapasiteten på toalettet ved å supplere med flere beholdere. På fjellhytter med mye besøk vil dette toalettalternativet være å foretrekke, siden kompostering trenger noe lengre tid i kalde områder.

• Løse beholdere gir ingen kapasitetsbegrensning
• Velegnet i kaldt klima
• Tømmes for luktfri kompost

Superdassen uten strøm
Leveres komplett med 5 løse beholdere, porselensstol, takhatt og stuss for drenering av overskuddsveske. Vi anbefaler at du i tillegg velger en vindvifte eller 12 volts vifte til ventilering av toalettet. Superdassen er et velutprøvd system på hytter uten strøm.

 

Antall beholdere:5
Buffervolum for væske:50 l
Drenslange (Diam./Lengde i mm):32, 1 x 1000/2 x 2000
Hull i gulvet:Ø = 200 mm
Lufterør (Diam./Lengde i mm):110/3000
Mål, beholder under gulv:1230 x 640
Min. høyde under gulv:650 mm
Nedføringsrør fra toalettstol (Diam./Lengde i mm):200/1000
Persondøgn pr beholder:100
Takgjennomføringsrør (Diam./Lengde i mm):110/2500
Vekt:45

Superdassen u/strøm komplett med porselenstol

NOK

kr 22 390,00

0