Utepeis Siv

Flere visninger

Utepeis Siv

Artikkelnr: HY-420550

Tilgjengelighet På lager

kr 1 995,00

Utepeis Siv er både et lekkert designelement, velegnet til grilling og en koselig varmekilde på kjølige dager og lange sommerkvelder.

Detaljer

Utepeis Siv er både et lekkert designelement, velegnet til grilling og en koselig varmekilde på kjølige dager og lange sommerkvelder.

  • Kan stå ute hele året
  • Lekkert designelement
  • Grillrist er inkludert


Siv er like hyggelig å fyre opp på kjølige sommerkvelder som mørke vinterdager, og vil gi uteplassen et varmt særpreg. Når utepeisen ikke er i bruk, vil det minimalistiske designet sørge for at den trygt kan stå fremme uten å se ut som en sjenerende bålplass, men heller et elegant element i hagen som skaper et flott særpreg uten å ta for mye oppmerksomhet.

Ved å ta i bruk den medfølgende grillristen får du full nytte av utepeis Siv. Med den forvandler du utepeisen til en lekker grill hvor du kan lage enda mer enn pinnebrød og pølser. Å lage mat over bål ute i hagen vil både imponere og samtidig skape et koselig samlingspunkt for familie og venner ute i det fri hvor man kan tilbringe kvalitetstid sammen - selv når gradestokken synker.

Underdelen har et praktisk rom for oppbevaring av ved.

Peisen må plasseres på ikke-brennbart materiale.

Farge:Sort
Mål:70 x 35 x 116 cm
Vekt:18 kg

Urnorsk på grillen
‘Urnorsk på grillen’ er Sunwinds egen serie med griller, bålpanner, utepeiser og tilbehør - designet av nordmenn for å brukes under norske forhold.

Produktene i Urnorsk-serien tåler norsk vær og klima, og er like gode å grille på året rundt, sommer som vinter!

Vi ønsker å fremme norske mattradisjoner, og all den herlige maten som kan tilberedes på grillen.

Nyt fritiden med urnorsk på grillen!

Utepeis Siv

NOK

kr 1 995,00

0