Gassflaskevekt for gasskontroll m/appstyring

Flere visninger

Gassflaskevekt for gasskontroll m/appstyring

Artikkelnr: SU-460145

Tilgjengelighet På lager

kr 1 495,00

Elektronisk vekt som måler fyllingsnivået i ulike typer gassflasker. Du kan enkelt avlese resultatet i en app på din smarttelefon.


Egnet for båt-, caravan, hytter og andre steder du benytter en gassflaske.

Detaljer

Noen gang opplevd å være usikker på hvor mye gass du har igjen på gassflasken? Her har du produktet som gir deg svaret! Den elektroniske vekten måler fyllingsnivået i ulike typer gassflasker, du kan enkelt avlese resultatet i en app på din smarttelefon. Dersom du ikke ønsker å benytte bluetooth funksjonen kan du også benytte indikatoren på vekten.
 

  • Passer de flese flasketyper
  • Egnet for båt-, caravan, hytter og andre steder du benytter en gassflaske
  • Inntill ti eneheter kan kobles til appen så du kan holde styr på flaskene både hjemme og på hytta
  • Egner seg også til å stå under flasken i trange rom i for eksempel bobilen


Appen du må laste ned heter "W8 system", og der kan du blant annet få oversikt over forbruket ditt og se hvor lenge gjenværende gass vil vare. Når du laster ned appen må du registrere en kode som står på vekten. Det gjør at du kan koble til ti forskjellige W8 vekter til appen, og du kan gi de forskjellige navn så du holder styr på dem! For eksempel bobilen, hytta, hjemme, gassgrillen osv.

W8 er produsert både for camping, marine og hyttemarkedet, så det er tatt høyde for kondens og fuktighet. All elektronikk er behandlet med "conformal coating". Kort sagt betyr det at all elektronikk er sprayet med en tynn hinne/film med beskyttelse slik at W8 skal tåle fukt og kondens, men den kan ikke plasseres under vann!

På grunn av sin lave høyde på bare 2,5 cm kan gassflaskevekten brukes kontinuerlig i gassflaskerommet til de fleste bobiler og campingvogner.

Vekten er batteridrevet og trenger 4 x 1,5V AA batterier (kommer i tillegg).

Gassflaskevekt for gasskontroll m/appstyring

NOK

kr 1 495,00

0