Solcelleregulator Victron Smart Solar MPPT 100/30

Flere visninger

Solcelleregulator Victron Smart Solar MPPT 100/30

Artikkelnr: SU-540198

Tilgjengelighet På lager

kr 2 990,00

Solcelleregulator Victron SmartSolar 100/30 er en MPPT-regulator som er spesielt egnet for litiumbatterier og AGM-batterier.

Detaljer

Solcelleregulator Victron SmartSolar er en MPPT-regulator som er godt egnet for litiumbatterier og AGM-batterier.

  • Egnet for deg med litium- eller AGM-batterier
  • Innebygget bluetooth
  • Beskyttet mot overoppheting og omvendt polaritet


SmartSolar 100/30 har innebygget Bluetooth for trådløst oppsett mot smarttelefon for avlesning. Den trådløse kommunikasjonen konfigureres enkelt mot smarttelefoner og nettbrett.

Regulatoren har en svært rask MPPT tracking som gir store fordeler ved vekselende skydekke, og en avansert strøm/spenningsdeteksjon ved delvis skygge. Der delvis skygge på panelene oppstår, kan to eller flere maksimale effektpunkter forekomme på strømspenningskurven. Konvensjonelle MPPT-regulatorer låser seg ofte til et maksimalt effektpunkt, som ikke nødvendigvis er det optimale. En ny algoritme forhindrer dette og vil alltid søke etter det optimale for maksimalt utnytte av sollyset. Åtte forhåndsprogrammerte algoritmer, for forskjellige batterityper med pot-meter, og full programmerbare verdier fra for eksempel smarttelefon.

Regulatoren er beskyttet mot overopphetning, og omvendt polaritet både fra solpanelene og ved batteritilkobling. SmartSolar 100/30 har også en intern temperaturføler for temperaturkompensert ladning.

Regulatorens VE.Direct utgang finnes for tilkobling mot for eksempel Color Control eller Venus.

SmartSolar 100/30 tåler 100 volt spenning og 30 ampere lading. Regulatoren er uten forbrukskurs.

For deg som ønsker full kontroll over forbruk ved bruk av denne regulatoren anbefaler vi å installere BMV 700 batterimonitor i tillegg. Ved opplegg til forbrukskurs vil det være fornuftig å benytte Maxi sikringsholder med ønsket sikringsstørrelse i anlegget.

Åpen kretsspenning PV100V
Batterispenning:12V/24V
Ladestrøm:30 ampere
Maks effekt PV 12V440W
Maks effekt PV 24V880W
Mål (H x B x D): 13 x 18,6 x 7 cm
Vekt:1,3 kg

Solcelleregulator Victron Smart Solar MPPT 100/30

NOK

kr 2 990,00

0